Lær at trænge igennem din kundes kommunikationsfilter og
lav sociale kampager, der går viralt
Mød Jesper Koch, der er uddannet psykolog med speciale i behavioral economics og i dag er en af de mest anerkendte eksperter i neuromarketing.
På foredraget vil du lære:
  • En masse om, hvordan du trænger igennem kommunikationsfilteret og tænder din kundes “købsknap” i hjernen
  • At udtænke og designe indhold og kampagner, der går viralt på de sociale medier
  • At forstå og anvende de forskellige videnskabelige neurotriggere, der med garanti øger effekten af din kommunikation
Det hele illustreres og krydres med en række overraskende cases, der understreger de resultater, der kan skabes, når du anvender neuromarketing.
Efter nogle timer i Jespers selskab var jeg så fyldt af energi og nye indtryk, som jeg bare måtte prøve det af – og det gav i den grad resultater, som jeg aldrig havde drømt om. Jeg anbefaler klart Jesper, hvis du ønsker at stikke ud fra mængden og få succes;)
Lene Fishermann, Foredragsholder
Det var fantastisk. Vi kunne være blevet ved hele natten.
Oktay Ilgoy, Market Director

Ring 61289797

Jesper har en fantastisk smittende energi. Det er som om alle barrierer kommer til at ligne små buler på vejen, når Jesper assistere med ideer til drift af din forretning.
Jette Heine, SEO Ekspert
Forestil dig at møde en person, der faktisk kan starte en ildebrand i din hjerne og tage din bevidsthed til steder, som du ikke engang vidste eksisterede. Det er Jesper. En inspirerende, motiverende og ekstremt kompetent ekspert, når det handler om at tage forretningen til næste niveau. Mødet med Jesper efterlader dig med tonsvis af ideer, som du næsten ikke kan vente med at arbejde videre med.
Tenna Christensen, Marketeer og visuel formidler
Sjældent har jeg da oplevet, at jeg at få så mange håndgribelige værktøjer med hjem. Ønsker du en uformel, provokerende og super motiverende oplevelse, så skal du booke Jesper – så er dine forventninger indfriet!
Daniel Myrup, Foredragsholder

Ring 61289797

Jesper KochSmart Brain – Foredrag